Page 120 - ESK Stratejik Plan
P. 120
115
ET VE SÜT KURUMU 2015 · 2019 STRATEJİK PLAN Alan 1 PİYASA İSTİKRARININ SÜRDÜRÜLMESİNE KATKI SAĞLAMAK
S. Amaç 1
S. Hedef 1.3 Et ve Süt Piyasalarının İstikrarına Katkı Sağlamak.
Faaliyet 1.3.1: Et, Et ve Süt Tüketimini Artırmaya Yönelik Çalışmalar Yapmak
balık ve süt tüketimi
hususunda bilgilendirici 2015 2016 2017 2018 2019
ve teşvik edici halkla
ilişkiler çalışmaları Performans PERFORMANS MALİYET PERFORMANS MALİYET PERFORMANS MALİYET PERFORMANS MALİYET PERFORMANS MALİYET Dönem Sorumlu Birim
yapmak. Göstergesi HEDEFİ Birim: BİN HEDEFİ Birim: BİN HEDEFİ Birim: HEDEFİ Birim: HEDEFİ Birim: BİN Sonu
BİN TL BİN TL Strateji Geliştirme
TL TL TL Dairesi Başkanlığı/
Toplantı/Basın 15 320 Alım ve Üretim
Dairesi Başkanlığı/
bildirisi vb. 10 200 12 240 15 300 15 300 Piyasa İzleme ve
Değerlendirme Dairesi
sayısı
Başkanlığı
Faaliyet 1.3.2: Süt tozu Toplantı/Basın 5 100 9 170 12 250 15 300 15 320 Strateji Geliştirme
kullanımı ve tüketimi bildirisi vb. Dairesi Başkanlığı/
konusunda bilgilendirici sayısı
çalışmalarda bulunmak. Alım ve Üretim
Dairesi Başkanlığı/
Piyasa İzleme ve
Değerlendirme Dairesi
Başkanlığı
Faaliyet 1.3.3: Toplantı/Basın Strateji Geliştirme
Dairesi Başkanlığı/
Küçükbaş hayvan eti bildirisi vb. 7 150 9 170 13 250 15 320 15 340
Alım ve Üretim
kullanımı ve tüketimi Dairesi Başkanlığı/
Piyasa İzleme ve
konusunda bilgilendirici sayısı Değerlendirme Dairesi
çalışmalarda bulunmak. Başkanlığı
Faaliyet 1.3.4: Tavuk Strateji Geliştirme
Dairesi Başkanlığı/
eti üretimi konusunda Toplantı/Basın
Alım ve Üretim
toplumdaki olumsuz bildirisi, reklam Dairesi Başkanlığı/
Piyasa İzleme ve
algının ortadan 5 100 7 140 8 160 8 160 10 200 Değerlendirme Dairesi
kaldırılması ve tüketimi filmi, fuar vb. Başkanlığı
teşvik edilmesine
sayısı Ticaret ve Pazarlama
yönelik çalışmalarda Dairesi Başkanlığı
bulunmak.
Faaliyet 1.3.5: Et, balık Hedef pazar
sayısı
ve süt tüketiminde 4 - 5 - 5 - 5 -6
çeşitli pazarlara hitap
etmek.