Page 23 - ESK Stratejik Plan
P. 23
TABLO VE GRAFİK LİSTESİ
Tablo 1: Özelleştirme Sürecinde Özelleştirilen, Devredilen ve Kapatılan İş Yerleri 27
Tablo 2: Kurumun 2009-2014 Yıllarında Aldığı Büyükbaş Hayvan Karkası 34
Tablo 3: Kurumun 2009-2014 Yıllarında Aldığı Küçükbaş Hayvan Karkası 34
Tablo 4: Kurumun 2009-2014 Yıllarında Aldığı Kanatlı Eti 35
Tablo 5: Kurumun 2009-2014 Yıllarında Aldığı Balık 35
Tablo 6: ESK Kombinalarının Kesim ve Depolama Kapasiteleri 37
Tablo 7: Kurumun 2009-2014 Yıllarında Aldığı Mezbuh Büyükbaş Hayvan Karkası 37
Tablo 8: Kurumun 2009-2013 Yıllarında İthal Canlı Kasaplık Alımı 38
Tablo 9: Yıllar İtibariyle Ürün Satışlarımız 38
Tablo 10: 2014 Yılı Kırmızı Et Satışları 39
Tablo 11: 2014 Yılı Şarküteri Üretim ve Satışları 39
Tablo 12: 2009-2014 Yılları İtibariyle Satışlarımız 40
Tablo 13: Paydaş Matrisi 41
Tablo 14: Kurumun Merkez ve Taşra Birimlerindeki Personel Sayısı 49
Tablo 15: 2009-2014 Yıllarına Ait Bilanço Tablosu 50
Tablo 16: 2009-2014 Yıllarına Ait Gelir Tablosu 51
Tablo 17: Kurumun Sabit Kıymetler Yüzölçümleri ve Değerleri 52
Tablo 18: 2014 Yılı İtibariyle Kurumun Sahip Olduğu Taşıt Sayıları 53
Tablo 19: Kurumun Teknolojik Kaynakları 53
Tablo 20: Yıllar İtibariyle Dünya Hayvan Varlığı ve Et Üretimi 54
Tablo 21: 2012-2014 Yılları Dünya Et Üretimi Artış Oranları 55
Tablo 22: FAO Et Fiyat Bileşenleri Endeksi 56
Tablo 23: Canlı ve Karkas Fiyatları 56
Tablo 24: Gövde Tavuk Fiyatları 57
Tablo 25: Dünya Su Ürünleri Üretimi 57
Tablo 26: Dünya Su Ürünleri Ticareti 58
Tablo 27: Yıllar İtibariyle Dünya Üretim, Ticaret ve Kişi Başı Tüketim 59
Tablo 28: Yıllar İtibariyle Dünya Süt Üretimi 60
Tablo 29: Süt Üretimi ve Kişi Başı Tüketim 62
Tablo 30: Süt Ürünleri Üretimi 62
Tablo 31: Süt Ürünleri Endeksi 64
Tablo 32: Yıllar İtibariyle Süt ve Süt Ürünleri Tüketimi 65
Tablo 33: Et Ürünleri Üretimi ve Karkas Ağırlık 66
Tablo 34: Yıllar İtibariyle Karkas Fiyatları 67
Tablo 35: Yıllar İtibariyle Et Fiyatları 67
Tablo 36: Türkiye Su Ürünleri Üretimi 68
Tablo 37: Türkiye Su Ürünleri Ticareti 70
Tablo 38: Yıllar İtibariyle Süt Üretimleri 71
Tablo 39: Sanayiye Giden Süt ve Süt Ürünleri Üretimi 72
Tablo 40: Üretim Maliyeti ve Paritesi 72
Tablo 41: Süt ve Süt Ürünleri Fiyatları 73
Tablo 42: OECD-FAO 2014-2023 Projeksiyonu 73
Tablo 43: Et ve Süt Piyasalarının İstikrarına Katkı Sağlamak 84
Tablo 44: Sektör Altyapısının Oluşturulmasına ve AB Normları İle Uyumlaştırılmasına Katkı Sağlamak 86
Tablo 45: Kurumun Kârlılık ve Verimliliğinin Artırılması 88
Tablo 46: Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimine Geçmek ve Uygulamak 93
Tablo 47: Kombinalarımızın Modernizasyon ve Otomasyonunun Sağlanması 95
Tablo 48: Kurumun Bilgi ve İletişim Teknolojisinin Geliştirilmesi 96
Tablo 49: Kurumsal İtibar ve İmajın Yönetilmesi 98
Tablo 50: Organizasyonun Yapısal ve Yönetsel Kapasitesinin Geliştirilmesi 99
Tablo 51: Maliyet Tablosu 103
Tablo 52: Gelirler Tablosu 105
Tablo 53: Kaynaklar Tablosu 106
ET VE SÜT KURUMU 2015 · 2019 STRATEJİK PLAN 18