Page 23 - ESK Stratejik Plan
P. 23

TABLO VE GRAFİK LİSTESİ

Tablo 1: Özelleştirme Sürecinde Özelleştirilen, Devredilen ve Kapatılan İş Yerleri                   27
Tablo 2: Kurumun 2009-2014 Yıllarında Aldığı Büyükbaş Hayvan Karkası                                 34
Tablo 3: Kurumun 2009-2014 Yıllarında Aldığı Küçükbaş Hayvan Karkası                                 34
Tablo 4: Kurumun 2009-2014 Yıllarında Aldığı Kanatlı Eti                                             35
Tablo 5: Kurumun 2009-2014 Yıllarında Aldığı Balık                                                   35
Tablo 6: ESK Kombinalarının Kesim ve Depolama Kapasiteleri                                           37
Tablo 7: Kurumun 2009-2014 Yıllarında Aldığı Mezbuh Büyükbaş Hayvan Karkası                          37
Tablo 8: Kurumun 2009-2013 Yıllarında İthal Canlı Kasaplık Alımı                                     38
Tablo 9: Yıllar İtibariyle Ürün Satışlarımız	                                                        38
Tablo 10: 2014 Yılı Kırmızı Et Satışları                                                             39
Tablo 11: 2014 Yılı Şarküteri Üretim ve Satışları                                                    39
Tablo 12: 2009-2014 Yılları İtibariyle Satışlarımız                                                  40
Tablo 13: Paydaş Matrisi                                                                             41
Tablo 14: Kurumun Merkez ve Taşra Birimlerindeki Personel Sayısı                                     49
Tablo 15: 2009-2014 Yıllarına Ait Bilanço Tablosu	                                                   50
Tablo 16: 2009-2014 Yıllarına Ait Gelir Tablosu                                                      51
Tablo 17: Kurumun Sabit Kıymetler Yüzölçümleri ve Değerleri                                          52
Tablo 18: 2014 Yılı İtibariyle Kurumun Sahip Olduğu Taşıt Sayıları                                   53
Tablo 19: Kurumun Teknolojik Kaynakları	                                                             53
Tablo 20: Yıllar İtibariyle Dünya Hayvan Varlığı ve Et Üretimi                                       54
Tablo 21: 2012-2014 Yılları Dünya Et Üretimi Artış Oranları                                          55
Tablo 22: FAO Et Fiyat Bileşenleri Endeksi                                                           56
Tablo 23: Canlı ve Karkas Fiyatları                                                                  56
Tablo 24: Gövde Tavuk Fiyatları                                                                      57
Tablo 25: Dünya Su Ürünleri Üretimi                                                                  57
Tablo 26: Dünya Su Ürünleri Ticareti                                                                 58
Tablo 27: Yıllar İtibariyle Dünya Üretim, Ticaret ve Kişi Başı Tüketim                               59
Tablo 28: Yıllar İtibariyle Dünya Süt Üretimi                                                        60
Tablo 29: Süt Üretimi ve Kişi Başı Tüketim                                                           62
Tablo 30: Süt Ürünleri Üretimi                                                                       62
Tablo 31: Süt Ürünleri Endeksi                                                                       64
Tablo 32: Yıllar İtibariyle Süt ve Süt Ürünleri Tüketimi                                             65
Tablo 33: Et Ürünleri Üretimi ve Karkas Ağırlık                                                      66
Tablo 34: Yıllar İtibariyle Karkas Fiyatları	                                                        67
Tablo 35: Yıllar İtibariyle Et Fiyatları                                                             67
Tablo 36: Türkiye Su Ürünleri Üretimi                                                                68
Tablo 37: Türkiye Su Ürünleri Ticareti                                                               70
Tablo 38: Yıllar İtibariyle Süt Üretimleri                                                           71
Tablo 39: Sanayiye Giden Süt ve Süt Ürünleri Üretimi                                                 72
Tablo 40: Üretim Maliyeti ve Paritesi                                                                72
Tablo 41: Süt ve Süt Ürünleri Fiyatları                                                              73
Tablo 42: OECD-FAO 2014-2023 Projeksiyonu                                                            73
Tablo 43: Et ve Süt Piyasalarının İstikrarına Katkı Sağlamak                                         84
Tablo 44: Sektör Altyapısının Oluşturulmasına ve AB Normları İle Uyumlaştırılmasına Katkı Sağlamak   86
Tablo 45: Kurumun Kârlılık ve Verimliliğinin Artırılması                                             88
Tablo 46: Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimine Geçmek ve Uygulamak                                  93
Tablo 47: Kombinalarımızın Modernizasyon ve Otomasyonunun Sağlanması                                 95
Tablo 48: Kurumun Bilgi ve İletişim Teknolojisinin Geliştirilmesi                                    96
Tablo 49: Kurumsal İtibar ve İmajın Yönetilmesi                                                      98
Tablo 50: Organizasyonun Yapısal ve Yönetsel Kapasitesinin Geliştirilmesi                            99
Tablo 51: Maliyet Tablosu                                                                           103
Tablo 52: Gelirler Tablosu                                                                          105
Tablo 53: Kaynaklar Tablosu                                                                         106

                         ET VE SÜT KURUMU 2015 · 2019 STRATEJİK PLAN                                     18
   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28