Page 40 - ESK Stratejik Plan
P. 40
Tablo 4: Kurumun 2009-2014 Yıllarında Aldığı Kanatlı Eti Birim: Ton
2014
Kombinanın Adı 2009 2010 2011 2012 2013 2.036
752 2.562 733
ADANA 460 353 420 0
0 0 65
AĞRI 000 0 0 108
0 0 359
BİNGÖL 000 0 0 763
639 0 2.466
DİYARBAKIR 000 1.125 2.855 3.568
10 3.775 0
ERZURUM 000 0 95
2.526 112 10.193
İSTANBUL 000 9.304
SAKARYA 496 837 1.748
SİNCAN 3.047 2.684 2.116
VAN 0 0 0
YOZGAT 001
TOPLAM (Ton) 4.003 3.874 4.285
Not: 2014 yılı parça ve gövde tavuk alımları
Tablo 5: Kurumun 2009-2014 Yıllarında Aldığı Balık Birim: Ton
2014
Kombinanın Adı 2009 2010 2011 2012 2013 0
54
SAKARYA 0 0 17 49 0 54
SİNCAN 0 0 37 113 64
TOPLAM (Ton) 0 0 54 162 64
Not: 2014 yılı balık alımları
35 ET VE SÜT KURUMU 2015 · 2019 STRATEJİK PLAN