Page 44 - ESK Stratejik Plan
P. 44
Tablo 10: 2014 Yılı Et Satışları Birim: Kg
ÜRÜN TOPLAM
SIĞIR GÖVDE SATIŞ PARÇA SATIŞ 22.015.735
KOYUN 315.551
KUZU 14.109.518 7.906.217 644.693
TOPLAM 22.975.979
KANATLI 262.400 53.151 10.076.126
553.566 91.127
14.925.484 8.050.495
3.301.022 6.775.104
Tablo 11: 2014 Yılı Şarküteri Üretim ve Satışları Birim: Kg
TÜR Üretim Satış
KAVURMA 765.925 629.978
PASTIRMA 12.199 12,128
SALAM 389.681 379.001
SOSİS 459.360 452.943
SUCUK 748.850 727.654
İNEGÖL KÖFTE 47.573 47.607
HAMBURGER 23.790 25.412
AKÇABAT KÖFTE 29.402 31.489
KASAP KÖFTE 37.646 38.008
ADANA KÖFTE 7.041 8.192
TAVUKBURGER 7.542 7.250
MİSKET KÖFTE 12.531 13.375
TEKİRDAĞ KÖFTE 28.529 31.753
J.İŞKEMBE 23.719 38.009
FÜME DİL 739 671
FÜME ET 5 52
TOPLAM 2.594.532 2.443.522
39 ET VE SÜT KURUMU 2015 · 2019 STRATEJİK PLAN